Nieuws

Nieuws

Op 30 januari 2017 keurde de Brugse gemeenteraad het parkeerplan van het stadsbestuur goed. Dat plan gaat in vanaf 16 februari en moet een einde maken aan de parkeerproblemen in Brugge.

Nieuws

Iedereen weet het. Er komen grote renovatiewerken in deze wijk. Binnen enkele maanden gaan deze ook effectief van start. PVDA Kortrijk werd een paar weken terug door buurtbewoners gecontacteerd omdat ze graag eindelijk meer duidelijkheid wilden over de toekomst van hun woonst.

Nieuws

De 32-jarige Bjorn Callewaert werkte al 14 jaar in de groendienst van de stad Harelbeke. Tot verleden week, dan kreeg hij het verzoek de dienst te verlaten, samen met een verbrekingsvergoeding van 3 maand loon.

Nieuws

De PVDA wil alle werknemers en hun vakbonden feliciteren met hun moedige strijd in gemeenschappelijk vakbondsfront voor het behoud van de tewerkstelling in Brugge.

Nieuws

Op de nieuwjaarsreceptie van PVDA West-Vlaanderen op zaterdag 28 januari kreeg het Ventiel – een buddyproject voor mensen met jongdementie – de Gouden Tijl overhandigd van PVDA West-Vlaanderen.

Nieuws

Maandag 23 januari om 14 uur nemen familieleden, kameraden, vrienden en kennissen van Georges De Clerck 
in Crematorium '"Uitzicht" te Kortrijk afscheid van Claudinette Devos, zijn echtgenote en geestesgenote.

Nieuws

PVDA Oostende-Middenkust en PVDA West-Vlaanderen melden je het overlijden van hun kameraad en vriend Oswald 'Ozzy' Groenvynck.

Nieuws

Het is een ijzige wind aan het piket van Vesuvius. Er staan een 15-tal arbeiders in een tentje en bij een vuur van paletten.

Nieuws

Waarom de ‘Gouden Tijl’ als naam voor de Solidariteitsprijs van PVDA-West-Vlaanderen? 

Nieuws

Op 17 december sloten een vijftigtal afgevaardigden het provinciaal congres van PVDA West-Vlaanderen af. Net als in andere provincies discussieerden de afgevaardigden over de prioriteiten voor de partij de komende jaren, meer specifiek ook over de verkiezingen van 2018.

Pagina's