Nieuws

Nieuws

Maandag 23 januari om 14 uur nemen familieleden, kameraden, vrienden en kennissen van Georges De Clerck 
in Crematorium '"Uitzicht" te Kortrijk afscheid van Claudinette Devos, zijn echtgenote en geestesgenote.

Nieuws

PVDA Oostende-Middenkust en PVDA West-Vlaanderen melden je het overlijden van hun kameraad en vriend Oswald 'Ozzy' Groenvynck.

Nieuws

Het is een ijzige wind aan het piket van Vesuvius. Er staan een 15-tal arbeiders in een tentje en bij een vuur van paletten.

Nieuws

Waarom de ‘Gouden Tijl’ als naam voor de Solidariteitsprijs van PVDA-West-Vlaanderen? 

Nieuws

Op 17 december sloten een vijftigtal afgevaardigden het provinciaal congres van PVDA West-Vlaanderen af. Net als in andere provincies discussieerden de afgevaardigden over de prioriteiten voor de partij de komende jaren, meer specifiek ook over de verkiezingen van 2018.

Nieuws

Bij Vesuvius in Oostende is het personeel bezig aan hun vierde stakingsdag.

Nieuws

De jaarwissel is traditiegetrouw het ogenblik van de best of - lijstjes. PVDA West-Vlaanderen is dan ook preus lik fjirtig (voor de niet West-Vlamingen = apetrots) om dit jaar voor de tweede keer haar solidariteitsprijs uit te reiken.

Nieuws

Deze morgen hebben de 136 arbeiders van het bedrijf “Vesuvius” eensgezind en in gemeenschappelijk vakbondsfront het werk neergelegd.

Nieuws

Vorige week vrijdag hebben de werknemers van Bombardier-Brugge met een kordate staking gereageerd op de nieuwe golf van afdankingen die de Canadese multinational heeft aangekondigd.

Nieuws

Een uitgebreide delegatie van de PVDA West-vlaanderen, de basisgroepen uit Diksmuide-Veurne, Oostende, Ieper en Roeslare voerden actie aan het Esenkasteel in Diksmuide om de bevolking van de Westhoek attent te maken op hun verlies van recht op basismobiliteit.

Pagina's