Met PVDA West-Vlaanderen naar de feministische manifestatie

Alle vrouwen worden in de loop van hun leven, van dichtbij of op afstand, geconfronteerd met verschillende vormen van geweld omdat ze vrouw zijn. En dat zijn geen alleenstaande gevallen of faits divers. Dat soort geweld is een uiting van een heel systeem dat ingaat tegen vrouwenrechten en nefast is voor de integriteit en de onafhankelijkheid van vrouwen.
De problematiek wordt sterk onderschat en is nog steeds geen prioriteit op de politieke agenda.

De PVDA, haar studentenorganisatie Comac en haar vrouwenbeweging Marianne ondersteunen deze betoging en zullen eraan deelnemen:
uit solidariteit met de slachtoffers
om te eisen dat de overheid haar verantwoordelijkheid opneemt en zich werkelijk engageert om komaf te maken met geweld tegen vrouwen.

Praktisch:
- Afspraak op 25 november om 13u30 op het Poelaertplein in Brussel.
- vanuit West-Vlaanderen zijn er verschillende plaatsen van collectief vertrek
Kortrijk: trein van 11u04
Brugge: trein van 11u29

 

WANNEER
25 november 2018 om 11u00 - 14u00

Kom je?

Door dit formulier te verzenden verklaar je je akkoord dat de PVDA de door jou verstrekte gegevens bijhoudt om je naargelang je interesses op de hoogte te houden van standpunten en activiteiten van de PVDA. Je kunt die gegevens opvragen, laten verbeteren en laten verwijderen. Dat kan per e-mail naar pvda@pvda.be, of per brief naar PVDA, M. Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel. Als je vindt dat we je persoonsgegevens op een onrechtmatige manier verwerkt hebben, kun je een klacht indienen bij de Privacycommissie. Meer over het privacybeleid van de PVDA: www.pvda.be/privacy.

Schrijf als eerste een reactie

Gelieve je mail te bekijken voor een link om je account te activeren.

Dit is jouw beweging